2018. május 29., kedd

Megérkezett a légterelőm, de nincs számla a dobozban! Mikor kapom meg?


A szatuna.hu webáruházban minden rendelésről automatikusan kiállításra kerül egy elektronikus számla. A rendelés után perceken belül küldjük a linket e-mailben, ahonnan a számla letölthető és ha szükséges, akkor ki is lehet nyomtatni.

Az e-számla használata kíméli a környezetet, gyors és nem lehet elveszíteni, bármikor megnyitható és visszakereshető a megadott linken. Amennyiben nem találod a postafiókodban a számlát, kérjük, jelezzd felénk és újra küldjük! 



Tévhit: Autószerelőhöz kell vinnem felszerelni.
Tény: A vásárlóink jelentős többsége saját maga szereli fel a légterelőt, a mellékelt rajzos felszerelési utasítás és a felszerelési videó alapján.

5 + 1 ok, amiért érdemes a Szatuna légterelőt választanod:


  • Az ablakok párásodása gyorsan megszűntethető.
  • Nincs huzat és menetszél lehúzott ablaknál sem.
  • Megóv a klíma használatának következményeitől.
  • 5 perc alatt, otthon is felszerelhető.
  • 3 az 1-ben garancia.
  • +1: 100%-ban magyar termék


Vásárlóink tollából:

„Már az előző kocsimon (Toyota Yaris) is volt Szatuna légterelő és nagyon szerettem. Végre egy jó magyar termék!!! Így nem is volt kérdés, hogy az új kocsimon (KIA Ceed) is akarok ilyet! A megrendelés és felszerelés egyszerű, a szállítás gyors. Tökéletes, jó minőség! A megrendelésem után édesapámnak is kellett (Skoda Felicia), de kollégáim közül is 2-en rendeltek Önöktől és nem bánták meg! Minden jót kívánok a cégnek és további sok sikert!”
/ Á. Katalin – 2015-11-05 /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A 3 legnagyobb tévhit a Szatuna légterelőkkel kapcsolatban

#1 tévhit - Összekarcolja az ablaküveget Légterelőink alapanyaga plexi. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a...