2018. július 20., péntek

Német csúcsminőség: ClimAir

Már láthattátok webáruházunkban, hogy nem csak az általunk gyártott, 100% magyar prémium Szatuna légterelőket vásárolhatjátok meg, hanem német partnerünk csúcsminőségű ClimAir márkájú légterelőit is. Ebben a blogposztban egy kicsit meg szeretnénk Nektek mutatni, hogy mit is takar pontosan a ClimAir márka.

Lássuk ezt egy picit bővebben :)


Technikai adatok a ClimAirről:

1. német, prémium minőségű légterelő 
2. légterelő átlagos szélessége 7,5 cm
3. végig követi az ablakkeret ívét, egészen a tükörtől a B oszlopig
4. széles, domborított formavilágú légterelő
5. első osztályú, napszemüveghez hasonló színű, áttetsző , füst színű plexiből készül
6. 5 perc alatt házilag felszerelhető, nem igényel szakembert

Elég meggyőzően hangzik, nem igaz? :) Lássuk mit tudunk elmondani még! 

A cég már az 1970-es évek óta gyárt légterelőket. A ClimAir 66 autómárkához elérhető, több, mint 4000 terméket gyártanak, melyek közül csak az elmúlt 4 hónapban 40 új termékkel bővült a kínálat! A folyamatosan megújuló készlethez csatlakozott több új autótípus is, mint az Audi a Seat vagy a Fiat legújabb modelljeihez illő légterelők.


A ClimAir cég székhelye Okreban, Németországban található, innen szállítják Magyarországra is a légterelőket, melyeket webshopunkban vásárolhattok meg! Amennyiben a webshopunkban nem találod az autótípusodnak megfelelő légterelőt, írj nekünk üzenetet az info@szatuna.hu címre, és kollégáink segítenek neked katalógusból kiválasztani a megfelelő légterelőket. A megrendelés menetéről tudni érdemes, hogy amennyiben nem túl elterjedt autótípusról van szó, úgy a raktárunkba érkezési ideje 8-10 hét is lehet, a megrendeléstől számítva, mivel a cég ezeket a megrendeléseket egyedileg kezeli.




Egyébként pont nem rég érkezett be hozzánk egy ClimAir szállítmány. Ilyenkor mindig nagy örömmel csomagolnak kollégáink, amelyet dokumentáltunk is Nektek: 


A ClimAir légterelő csak úgy, mint a Szatunás, könnyen tisztítható, praktikus tartozék. Javítja az autó aerodinamikáját, segíti a klíma használatának csökkentését, esőben is biztosítja a megfelelő szellőzést és segít az autóban keletkező pára megszüntetésében is. 

Küllemében nagyon hasonlít a Szatuna Classic légterelőnkre, anyagvastagságát tekintve elmondható, hogy kicsit vastagabb, de ugyanolyan rugalmas plexiből készül. Német Audi és Mercedes gyári minőséget garantál, a ClimAir gyári beszállítója is ezeknek a márkáknak Ezek alapján egy megbízható, prémium márkájú légterelőhöz juthatunk hozzá.

1 megjegyzés:

  1. Üdvözletem! Nagyon nagyon meg vagyok elégedve mindennel!!! A weblap profi, gyors, átlátható. A rendelés egyszerű. A kiszállítás nagyon gyors (2 nap kézbe kaptam). A termék jo minőségű és nagyon jól néz ki! Dobozból kibontás, megcsodálás, felrakás, ujból megcsodálás, lefényképezés összesen 13 perc alatt. Tökéletesen illeszkedik( Carina e, 1996) első ajtó légterelők.
    Köszönöm! Profi eladók! Ja leírás, képek a dobozban mellékelve.

    VálaszTörlés

A 3 legnagyobb tévhit a Szatuna légterelőkkel kapcsolatban

#1 tévhit - Összekarcolja az ablaküveget Légterelőink alapanyaga plexi. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a...