2018. május 21., hétfő

Miért nem tudom felhúzni az ablakomat, amióta felszereltem a légterelőt?

Sokakkal fordult elő, hogy felhúznák az ablakot, de az alul beleütközik a légterelő aljába. Hogy miért is van ez? A megoldás pofon egyszerű. Fontos, hogy a légterelő visszapillantó tükör felőli részét ne az ablaküveg útjába helyezzük be, hanem az ablakkeret alsó vízszintes gumitömítésére helyezzük rá - lásd az ábránkon.






Vásárlóink tollából olvasnál inkább?

„Ezt a légterelőt már a hős-korban is használtam a Wartburgomhoz! Feldobja az autót, ráadásul nem feltétlen kell a klímát használnom! A klíma használata plusz fogyasztást jelent! Most 1.4 -es a motor a kocsimban amikor menet közben bekapcsolom a klímát, szabályosan "leseggel" az autóm! Bár gyárilag 180 km/h az autóm sebessége, amikor előzök előtte kénytelen vagyok a klímát kikapcsolni! Mert ha be van kapcsolva: nehezebben gyorsul! Használata nélkül viszont remek az autóm, jól kiegészíti egymást a klíma és a légterelő!” / Lakatos Gyula – 2017-01-20 /



Inkább elolvasnád Szilvia és a légterelő esetét?

„Szerintünk egyszerűen fel lehet illeszteni az ajtóra a légterelőt. Az ablakot is le-fel lehet húzni. Már előbb kellett volna vennünk, mert a szél a fülünket nem fújja. A hátsó ajtóra is tökéletes. Mi csak ajánlani tudjuk és tényleg még egy nőnek sem jelent akadályt a felszerelése. Szép napot!”

/ A. Sz. Szilvia – 2015-12-07 /


5 megjegyzés:

  1. B7 passathoz rendeltm légt.de elakad az ablak
    Nem lent hanem fent van a probléma
    Valami megoldás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves István! Kérjük küldj nekünk fotókat a felszerelt légterelőről az info@szatuna.hu címre hogy kollégáink tudjanak segíteni!

      Törlés
  2. Baloldali légterelőmet letörték! Tudom pótolni?
    Köszönettel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Érdeklődő! Légterelőinket csak párban értékesítjük, egy darabot nem tudunk adni sajnos.

      Törlés
  3. Műszaki vizsgán elfogadják vagy le kel szerelni a légterelőt?

    VálaszTörlés

A 3 legnagyobb tévhit a Szatuna légterelőkkel kapcsolatban

#1 tévhit - Összekarcolja az ablaküveget Légterelőink alapanyaga plexi. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a...