2018. május 6., vasárnap

Használjam az U profilokat?


Gyakran merült fel ez a kérdés, így most kitérünk rá néhány gondolat erejéig. Az U profilok, azaz rögzítő távtartók funkciója, hogy a helyén tartják a légterelőt és helyet biztosítanak az ablaküvegnek a légterelő mellett. Így amennyiben a légterelő mellett küldtünk a dobozban U profilokat és a felszerelési utasításon is feltüntettük azok helyét, akkor okvetlenül szükséges az U profilok használata.

A használati utasításon egyébként minden esetben jelezzük, hogy mennyi darab U profil szükséges a felszereléshez és azokat hova kell elhelyezni.


S mindemellett érdekel, hogy mit gondolnak rólunk vásárlóink?

„Nagyon köszönjük a kedvességüket és a segítőkészségüket! Ha hamarabb találunk rá az üzletükre, akkor nem kerülünk ebbe a kellemetlen helyzetbe. Ezek után csak megerősíteni tudom az oldalukon olvasott pozitív vásárlói véleményeket. Amennyiben legközelebb légterelőt szándékszunk vásárolni, feltétlenül önöket fogjuk keresni, ill. ismerősöknek is ajánlani fogjuk vállalkozásukat” :)

/ Molnárné Nagy Andrea (2016.10.03) /






Még mindig az érdekel, hogy mit mondanak rólunk?

„Sokat gondolkoztam, de nem tudnék mondani még egy ilyen céget, mint az Önöké. Végtelenül korrektek, ügyfélcentrikusak és villámgyorsak. Őszintén: le a kalappal. Ma délelőtt megérkezett a balos cseredarab, munka után fel is teszem (persze óvatosabban, mint legutóbb :) ). Ajánlani fogom a cégüket ismerőseimnek! Még egyszer nagyon szépen köszönöm a kedvességüket!”

/ Szalai Balázs (2016.09.13) /





Itt a kánikula!!! Érzem most jött meg a kedved,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A 3 legnagyobb tévhit a Szatuna légterelőkkel kapcsolatban

#1 tévhit - Összekarcolja az ablaküveget Légterelőink alapanyaga plexi. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a...