2018. május 13., vasárnap

Becsípődés gátlós az autóm – lehet-e légterelőm ezzel együtt?


A jó hírünk röviden: igen, lehet! Ugyanakkor, amennyiben mégis azt tapasztalnád, hogy az ablak visszanyit, akkor kérjük jelezzd felénk. Ebben az esetben első megoldási javaslatunk, hogy a felszerelés végén szakaszosan húzzad fel az ablaküveget. Amikor teljesen felhúztad az üveget kérjük 24 órán keresztül ne is engedd le.

Abban az esetben, ha ezután sem szűnik meg a probléma, akkor fordulj hozzánk bizalommal, s a felszerelésekkel foglalkozó kollégánk ajánl majd Neked több megoldást is személyre szabottan, kifejezetten a Te autótípusodhoz.


Vásárlónk tollából:

"Minden a legnagyobb rendben volt, egy parkolóban, kb. negyed óra alatt szerszám nélkül felszereltem! A távtartó, rögzítő fülek megoldották a becsípődésgátló problémáját, tökéletesen működik az ablak és ellátja a feladatát a légterelő! A hétvégi havas-esős-párás időben bizonyított! Köszönöm még egyszer!"
Cs. Zsolt /2015.12.01/


Vagy inkább tovább olvasod, hogy mit írnak rólunk kedves vásárlóink?

"A légterelő kifogástalanul működik és a felszerelésével sem volt semmi gond. A légterelőt a praktikussága miatt vettem meg mint eddig mindegyik autómra és most sem volt csalódás. Pontos volt a méret, nem zúg, zörög az autópályán nagy sebességnél, állja a gépi mosást stb."
H. Péter (2015.11.10)


1 megjegyzés:

  1. Szeptember végén rendeltem a légterelőt. Gyors felszerelés után hibátlanul működik az ablak. Viszont én csak a régi fajta rögzítőelemet kaptam, ( nem az U profilt ) és emiatt menet közben sajnos zörög.

    VálaszTörlés

A 3 legnagyobb tévhit a Szatuna légterelőkkel kapcsolatban

#1 tévhit - Összekarcolja az ablaküveget Légterelőink alapanyaga plexi. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a...