2020. június 17., szerda

Klíma vagy légterelő?

Sziasztok!

Ideje rendbe tennünk ezt a kérdést, hiszen főleg a nyári időszakban napi szinten nekünk szegezik, hogy a légterelő már felesleges, ott a klíma minden autóban!
Vásárlóink visszajelzései és saját tapasztalataink alapján mi ezt árnyaltabban látjuk .

  • A magyar autóállomány jelentős százalékában még nem alapfelszereltség a klíma.
  • Az emberek nagy része rosszul bírja a klímát, nem csak az autó klímát és nem csak az idősek! Akik érzékenyek rá, ráadásul nincs is jól beállítva nekik, azoknak a klíma komoly fejfájást, torok és fülgyulladás valamint egyéb légúti betegségeket tud okozni, már rövid használat mellett is.
  • Felerősíti a pollen allergiát.
  • A klíma a fagyasztáson túl is folyamatos plusz költségekkel is jár, a legjelentősebb az az éves klíma tisztítás valamint feltöltés amit kötelezően el kell(ene) végezni, különben nagy veszélybe sodorjuk magunkat és utasainkat is.
  • Zöldül a világ, minden megspórolt liter üzemanyaggal kicsit jobbá tettük gyermekeink, unokáink jövőjét, a klímavédelem már nem csak divatos hívó szó, hanem a mindennapjaink alapja kell, hogy legyen.
[VALLOMÁS] Őszintén? Igen, van az a meleg, az a nyári forróság, amikor lehet az autón bármilyen légterelő, mi is a klímához nyúlunk, de ha nem feltétlenül szükséges, akkor érdemes átgondolni a használatát saját magunk, a bolygónk és a pénztárcánk érdekében is.

Tehát véleményem szerint a a klíma jelenléte egyáltalán nem zárja ki a légterelő használatát, sokkal inkább kiegészítik egymást.



Dragon Tímea
Szatuna Kft - értékesítési vezető

www.szatuna.hu
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A 3 legnagyobb tévhit a Szatuna légterelőkkel kapcsolatban

#1 tévhit - Összekarcolja az ablaküveget Légterelőink alapanyaga plexi. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a...