2018. október 31., szerda

ClimAir: Mit rejt a doboz?

Német prémium minőségű légterelőnkről korábban már olvashattatok, összehasonlítást is írtunk már a saját gyártású Szatuna Classic és Sportyhoz képest. Arról azonban nem beszéltünk, hogy tartalmilag picit más a doboz, mint a Szatunás. Mi van a ClimAir légterelő dobozában? Hogy tudod beazonosítani hogy jó légterelőt tartasz-e a kezedben? Ebben a posztban, most erre kaptok választ Tőlünk!

Emlékeztetőül korábbi ClimAires posztjaink:





1. Német csúcsminőség: ClimAir








Mikor a futár kiszállítja a terméket, egy kék mintás dobozt kapsz a kezedbe, amin nagy betűkkel már messziről látszik, hogy ClimAir légterelőt tartalmaz. A csomag kibontása után, egy fóliába csomagolt terméket láthatsz, melyeken nincs külön védőfólia.

ClimAir doboz és tartalma
A képen is jól látható, hogy a doboznak az alábbiakat kell tartalmaznia: fóliába téve 1 pár füst színű légterelő, 1 kis füzetke és a felszerelési útmutató papírja.
A doboz tartalma
A füzetben több hasznos információt találsz német nyelven, illetve részletesen minden aktuális ClimAir által gyártott autóhoz tartozó légterelő típus kódját, esetleg ha van, akkor a hátsó légterelő kódját is. 

A rajzos felszerelési útmutatón könnyű eligazodni, lépésről lépésre látható rajta, hogy miként kell az autóra felszerelni. Ha mégsem lennél biztos a dolgodban, javasoljuk nézd meg felszerelési videónkat:


A videó alapján biztosan menni fog a felszerelés ami nagyon könnyű: nem igényel szakértelmet, nem szükséges hozzá semmilyen eszköz. A ClimAir nem csomagol a termékhez U-profilokat, mivel technikailag más rögzítési móddal gyártják, mint mi a Szatunásat. A ClimAir teljesen bele fog feszülni az ablakkeretbe, ha pedig esetleg mégis úgy érzed nem túl stabil, a légterelő peremére tehetsz 3M kétoldalú ragasztószalagot a biztosabb rögzítésért.

Kódszám a légterelőn

Ha pedig úgy érzed,hogy nem stimmel valami, ellenőrizd a légterelőn lévő kódszámot a webshopunkban fent lévő kódszámmal. Ez egy négyjegyű szám, a légterelő tükör felőli oldalára ragasztott matricán találod meg, az alsó sorban. Ha ez a négyjegyű szám egyezik a weboldalon található 4 jegyű kódszámmal, akkor ne aggódj: megfelelő légterelőt tartasz a kezedben. 
Próbáld meg felszerelni ha ez egyezik, biztosan sikerülni fog. Esetleg ha mégis problémába ütköztél, vedd fel velünk a kapcsolatot, biztosan fogunk tudni segíteni Neked! 

1 megjegyzés:

  1. Üdv! Vettem egy Nissan Almera sedan plus 2004.09 évjáratú lépcsős hátú 72 Kv ,kocsimhoz az első ajtókra légterelőt .(nem önöknél) A terméket a bolt előtt akartam felrakni hogy biztos legyek a dolgomba és utólag ha nem jó ne kelljen visszamennem. Szerencsémre kiderült , hogy nem passzol. A forgalmi alapján is be lett pedig azonosítva. Nagyon is segítőkészek voltak és maguk próbálták az amúgy egyszerű felrakásban segíteni, de sajnos ők sem tudták. A jobb oldali ablakra szépen illeszkedett, a vezető oldalon viszont feszült és ívesen kihasasodott. Láthatóan nem a mérete volt. Korrektül visszaadták a pénzt. Vennék szívesen egy megfelelőt , de bizonytalan lettem ezek után. Hogyan lehet hogy típus szerint jól kiválasztott termék mégsem jó? Milyen adatok segítenének ahhoz hogy megtaláljam a megfelelőt? Önöknél a 4 és 5 ajtósnak azonos cikkszámú terméket hoz : cl3076 .Válaszukat előre megköszönve, Üdvözlettel : V. János

    VálaszTörlés

A 3 legnagyobb tévhit a Szatuna légterelőkkel kapcsolatban

#1 tévhit - Összekarcolja az ablaküveget Légterelőink alapanyaga plexi. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a...