2018. június 25., hétfő

Ne vessz el a részletekben! Segítünk eloszlatni a kételyeidet :)

Kétségek merültek fel benned, hogy miért Szatuna légterelőt válassz autódra? Itt az alkalom, hogy segítsünk a választásban! 😎
Szatuna - A Légterelő Webáruház
Légterelőink használati előnyeiről korábban már olvashattál, ha esetleg mégsem, akkor íme egy kis emlékeztető:


Ha ezek után további kérdések merülnek fel benned, nem szeretnénk kétségek között hagyni Téged! 

Részletesebb információkat minden légterelőnknél a típuskeresőnk használata után, az autótípusodnak megfelelő légterelők leírásánál találsz. Ezt szeretnénk most egy kicsit kibővíteni részedre. 



Mint látod, bizonyos autótípusokhoz többféle légterelő is létezik. A Szatuna Classic volt az első termékünk. Hozzá csatlakozott a kicsit keskenyebb és olcsóbb, de minőségben megegyező testvére a Sporty. Ezenkívül még választhatsz ClimAir légterelőt is német partnerünktől. Ugye milyen sok lehetőség? Számtalan információt találhatsz weboldalunkon is, azonban, hogy ne kelljen Neked tovább kutatnod, íme összefoglaló légterelőinkről: 

A Szatuna Classic légterelőnk 7,5cm-es plexiből készül. A megfelelő szélesség biztosítja a jó légterelési tulajdonságot, kiküszöbölve a turbulencia problémáit. Út közben sokkal komfortosabb érzést biztosít, különösen azoknak, akik a huzatra és a bevágódó menetszélre érzékenyek. A kevesebb bevágódó szél, továbbá a légterelőnkön kialakított peremnek is köszönhető. Ez segíti a jobb vízelvezetést is, így esőben és a párás időben nem okoznak gondot a vízcseppek sem. A Classic légterelő szélességének köszönhetően az ablakot jóval lejjebb lehet húzni, mint a Sporty esetében, amely csupán 4 cm széles. Anyagát tekintve ugyanaz, mint a Classic légterelőnk.


Szatuna - A Légterelő Webáruház
A Szatuna Classic és Sporty napszemüveghez hasonló színű plexikből készülnek. Ennek köszönhetően vezetés közben az oldalról jövő napfény ellen megfelelő védelmet nyújt. Azonban úgy véljük, ha ennél sötétebb volna, megnehezítené a kilátást, lecsökkentené a látóteret, ami vezetés közben elég fontos szempont, valamint a sötétebb légterelő nem segíti jobban a napfényvédelmet. 

A Classic légterelőnk formája kissé domború, kellemesen lekerekített, nem sarkos megjelenésű. Ehhez képest a Sporty keskenyebb, laposabb, sportosabb hatást kelt az autón. A Classic és Sporty légterelőnk végig követi az autó ablakkeretének ívét egészen a visszapillantó tükör felső vonaláig. 


Szatuna - A Légterelő Webáruház
Az autó gumiperemének kialakításához illeszkedő légterelő felső ívet úgy alakítottuk ki, hogy anélkül lehet biztonságosan rögzíteni, hogy ragasztani keljen. A felső íven található apró bele beleül az autó gumitömítésébe, ezen kívül a légterelőinkhez való fém vagy műanyag U profilok segítik a biztos rögzítést. A légterelő felszerelését követően érdemes az ablakot 24 órán keresztül felhúzva hagyni, hogy megfelelően a helyén maradjon a plexi. A gumi perembe kapaszkodó légterelő az idő múlásával sem lazul meg, nem fog mozogni ellenben a ragasztott módszerrel rögzített légterelőkkel. 

+ 1 információ: Felszerelt légterelőinkkel nyugodtan mehetsz automata autómosóba is, nem fog letörni és a ragasztás mentes rögzítésnek köszönhetően, a víz a ragasztót sem fogja megoldani, nem lazul le a légterelő sem. 


A ClimAir légterelők a Classic légterelőnkhöz hasonlóak, azzal a különbséggel, hogy ezeket németországi partnerünk gyártja és szállítja részünkre. Ezeknek a minősége megegyezik a Classic légterelőékével, méretükben is azonosak. Így amennyiben autódra csak a ClimAir-t látod, akkor sem szabad megijedni, ugyanolyan jó minőséget kapsz a kezeid közé, mint a 100%-ban magyar gyártású Szatuna Classic vagy Sporty esetében. 


ClimAir légterelő - Szatuna - A Légterelő Webáruház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A 3 legnagyobb tévhit a Szatuna légterelőkkel kapcsolatban

#1 tévhit - Összekarcolja az ablaküveget Légterelőink alapanyaga plexi. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a...