2018. szeptember 27., csütörtök

Segítség, felszerelés közben eltörtem!

Előfordul, hogy felszerelés közben sérül a termék, esetleg csak az egyik fele a párnak, vagy akár mindkettő is. Ez elég gyakori probléma, de nincs veszve semmi. E heti blogposztunkban a felszerelési törés garaciánkról írunk egy kicsit bővebben, melyből megtudhatod, hogy nincs helye pániknak, mindenre van megoldásunk! Ráadásul nem is olyan rossz...

Miután megrendelted és megkaptad a légterelőt izgatottan nyitod ki a dobozd, és csomagolod ki mintha csak karácsony volna :) Már látod a lelki szemeid előtt, milyen jól fog mutatni az autódon, és szinte már elképzelted, mennyivel kellemesebb lesz az autóban eltöltött idő menet közben.
Felszereléskor azonban történik valami, a légterelőnek pedig annyi:
- eltörik, megreped, kitörik belőle egy darab.

Sajnos, mivel egy plexiről beszélünk ez előfordulhat, mondhatni benne van a pakliban.
Mi a Szatunánál azonban az ilyen esetekre is fel vagyunk készülve!

A sérülést felszerelés közben 99,9%-ban nem anyaghiba okozza, vagy gyártási hiba. A gyártást követően a termékeket ellenőrizzük, ha pedig a visszajelzések mégis gyártási problémára utalnak, erről mindenképpen tájékoztatjuk azt, aki már korábban megvásárolta, és igyekszünk a hibát azonnal javítani.

Felszerelés közben azonban az a tapasztalatunk, hogy apró dolgok miatt megtörténik a baleset:
- nem megfelelő felszerelés (rossz helyre lett illesztve a légterelő)
- nem megfelelő U profil behelyezés (nincs eléggé felnyomva, nincs a helyén, nem jó helyre került)
- túlságosan behajlították felszereléskor a légterelőt
- vagy csak a csillagok együttállása miatt "nem tudjuk mi történhetett".

3 az 1-ben garanciánk keretein belül azonban a vásárlástól számított 1 hónapig vállaljuk, hogy a felszereléskor tönkrement vagy sérült légterelőket ingyenesen cseréljük. 

Kérjük keresd meg a problémáddal ügyfélszolgálatunkat, ahol a kollégák készséggel fognak neked segíteni, elmondják, hogy mi lehetett a gond, és tippeket adnak hogy ez legközelebb ne fordulhasson elő.

A sérült légterelő párat csomagold vissza, helyette mi küldünk Neked ingyenesen egy új párat, melyet a futár elvisz házhoz, és egyúttal el is hozza tőled a régit.

Pro tipp:
Ha esetleg mégis itt jársz a blogon és ezt a cikket olvasod, miközben fogod a fejed, hogy felszerelés közben eltört a légterelőd, emlékeztetőül javasoljuk még felszerelési leírásunkat, hátha legközelebb ez is segítségedre lesz:

Hogyan szereljem fel a légterelőmet?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A 3 legnagyobb tévhit a Szatuna légterelőkkel kapcsolatban

#1 tévhit - Összekarcolja az ablaküveget Légterelőink alapanyaga plexi. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a...