Nem fogsz hinni a szemednek! A nagy visszatérés! :)

Kép: Fotolia
Vannak múlandó dolgok az életben, ilyen nekünk sok-sok régi autóhoz elkészült légterelő szerszámja. Egy idő után kereslet hiányában úgy döntünk, hogy bizonyos kódszámú légterelőt kivonunk a forgalomból, a szerszámaikat pedig ami a gyártáshoz szükséges, nyugdíjazzuk. Nem volt ez másképp a Wartburg esetében sem, tavaly azonban kaptunk egy megkeresést, ami kisebb csoportosulást eredményezett az ügyben. Sajnálom az erős címet, de mit tehetnénk, teljesen meg vagyunk lepve. 👀


Amikor a Wartburg légterelőjét nyugdíjba küldtük, nem úgy képzeltük el a "búcsút", mint a Terminátor filmben, amikor Schwarzenegger drámaian közli, hogy: "I'll be back", vagyis "Visszatérek". Mi teljesen abban a hitben tettük félre a szerszámokat, hogy ez már egy annyira retro darab, amit sose fognak keresni rajtunk, ezért könnyes szemekkel elraktuk őket egy messzi-messzi raktárba.

Ősszel egy úr keresett meg bennünket, hogy miért nem gyártunk Wartburgra. Facebookon, kommentben jelezte felénk ezt, majd pedig egyre többen csatlakoztak, így végül olyan kezdeményezés indult az újragyártásra, hogy mi sem hittünk a szemünknek. 

Végüls hosszas telefonbeszélgetéseket követően abban állapodtunk meg, hogy ismét gyártásba vesszük a légterelőt a Wartburghoz. Erre az utóbbi napokban sor is került. 

Szóval örömmel jelentjük be, hogy január 21-én, Hétfőtől, ismét elérhető webáruházunkban is, limitált darabszámban a Wartburg légterelő, ami mind a 311 és a 353-as típusokhoz is passzol. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Miért nem tudom felhúzni az ablakomat, amióta felszereltem a légterelőt?

Német csúcsminőség: ClimAir

Segítség, felszerelés közben eltörtem!