2018. július 12., csütörtök

Sérülten érkezett a légterelőm! Hová fordulhatok?

Sajnos rajtunk kívülálló okokból is előfordulhat, hogy a légterelő, melyet a csomagolóban gondosan összeállítottak Neked, szállítás közben megsérül, esetleg használhatatlan lesz. A légterelő, mivel törékeny termék, előfordulhat ilyen baleset, de nem szeretnénk ha kidobott pénz volna. Kihez fordulhatsz ha ilyen probléma merül fel? E heti blogposztunkban most, a Szatuna Garanciáról írunk! :) 



Úgy gondoljuk, hogy az általunk előállított termékre a saját érdekünk is garanciát vállalni, hiszen ez a kiválóság alapja. Több dologra is garanciát vállalunk de most speciálisan a szállítás közben sérült termék körüli problémákat szeretnénk kivesézni. 


A légterelőket lapos, hosszúkás kartondobozba csomagoljuk, belső áruvédelemmel ellátva. A légterelők jól rögzítve helyezkednek el a dobozon belül, ezenkívül minden légterelő kap egy védőfóliát is, ezzel óvva a lehetséges karcolásoktól, esetleges törésektől.

Sajnos ettől függetlenül, hiába minden elővigyázatosság, előfordulhat, hogy a termék szállítás közben sérül. Ennek lehet az oka az is, hogy a futárszolgálat vagy maga a futár nem elég körültekintő, így egy sokkal nehezebb csomag kerül a mi dobozunkra kiszállítás előtt. Esetleg bármilyen véletlen folytán valami porszem kerül a gépezetbe és megsérül a légterelő a dobozon belül. Ez azt eredményezheti, hogy a dobozunk fala beszakad, esetleg meghajlik, de ezt a terhelést a légterelő már nem bírja ki így elreped, esetleg el is törik.


Amennyiben ilyen sérülést tapasztalsz a dobozon, ettől még nyugodtan átveheted a csomagot, ha szeretnéd, hiszen innentől fogva a mi dolgunk, hogy segítsünk Neked. Kérjük amennyiben azt látod, hogy a csomagod sérült, a légterelő pedig használhatatlan lett, feltétlenül jelezd nekünk a weboldalunkon a kapcsolati űrlapon (ITT) vagy emailben az info@szatuna.hu címen. Feltétlenül add meg a neved és/vagy megrendelés számod, ez alapján tudjuk visszakeresni a címed amire a csere légterelőt küldhetjük.

Ekkor a csere módja az, hogy a légterelő párat, akkor is ha csak a fele sérült, csomagold vissza nekünk az eredeti dobozába úgy, hogy a futárszolgálat el tudja hozni nekünk. Mi küldünk hozzád egy futárt, aki elviszi a csere légterelőket, és el is hozza tőled a korábbi, sérült darabokat, teljesen ingyen. 



6 megjegyzés:

  1. Sajnos velem is előfordult hasonló eset. Miután emailben jeleztem zokszó nélkül cserélték a cikkben leírt módon. Ezúton is köszönöm a korrekt hozzáállást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a kedves szavakat! Igyekszünk a legjobbat nyújtani! :)

      Törlés
  2. mindig leesik mikor az ablakot leengedem sajnos☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Érdeklődő! Akkor valószínűleg nem megfelelően van felszerelve az autóra, vagy az U profilok nem tartják megfelelően. Amennyiben szeretne még U profilt, amivel rögzíteni lehet, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot emailben az info@szatuna.hu címen.

      Törlés
  3. Ezúton szeretném tudatni elégedettségi és minőségi tapasztalatomat.
    13 évvel ezelőtt vásároltam a Szatuna légterelőt. Azóta hibátlanul és még most is sérülés mentessen végzi a dolgát. Most új autó vásárlása után is ugyan ezt fogom megrendelni.
    Köszönöm és csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Sanya! Köszönjük a visszajelzést, mindig öröm ha hasonló tapasztalatokról olvashatunk :) Előre is gratulálunk az új autóhoz!

      Üdv.,
      Anita, Szatuna

      Törlés

A 3 legnagyobb tévhit a Szatuna légterelőkkel kapcsolatban

#1 tévhit - Összekarcolja az ablaküveget Légterelőink alapanyaga plexi. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a...