2018. április 6., péntek

Átlátsz a szitán?


Akadnak emberek, akik sokszor akkor is rózsaszínben látják a világot, amikor nincs különösebb okuk rá. S vannak akik azt sem hiszik el, amit látnak. Sokakban felmerült már a kérdés, hogy mennyire sötét a légterelő színe? Vajon át fogunk-e látni rajta?

Ismét jó hírünk van: 25 éve ugyanabból a füst színű árnyalatból készülnek Szatuna légterelőink. Átláthatóság tekintetében pedig olyan élményt nyújtanak, mint amikor az ember egy napszemüvegen keresztül nézi a világot.

Érezted már milyen vakon vezetni az erős napsütés miatt?
A Szatuna légterelő megszűri az oldalirányú zavaró napsütést. A helyett, hogy gátolna a kilátásban még biztonságosabbá teszi a vezetés nyújtotta élményt.








Érdekel mit gondolnak rólunk a pénztártól való távozás után?

Íme néhány visszajelzés vásárlóink tollából:

“Én eddig minden kocsimra vettem, az egyik leghasznosabb autós kiegészítő. Nincs hőtorlódás nyári parkoláskor és nedves autó kiszáradhat a garázsban egy este - nem kell a szélvédőt egész télen belülről maszatolni; sőt nyári esőben is lehúzható résnyire huzatkeltés nélkül és friss levegő jöhet be.” / Kalmár Gerzson (2017.01. 23.)

“Sokat gondolkoztam, de nem tudnék mondani még egy ilyen céget, mint az Önöké. Végtelenül korrektek, ügyfélcentrikusak és villámgyorsak. Őszintén: le a kalappal. Ma délelőtt megérkezett a balos cseredarab, munka után fel is teszem (persze óvatosabban, mint legutóbb :) 
Ajánlani fogom a cégüket ismerőseimnek! Még egyszer nagyon szépen köszönöm a kedvességüket!” / Szalai Balázs (2016.09.13)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A 3 legnagyobb tévhit a Szatuna légterelőkkel kapcsolatban

#1 tévhit - Összekarcolja az ablaküveget Légterelőink alapanyaga plexi. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a...